Tehoste Ohjelmistot

Yritystarinamme taustalla on ydinhenkilöidemme yli 20 vuoden kokemus vaativien ohjelmistojen ja ohjelmistoprojektien suunnittelusta, toteutuksesta ja johtamisesta yhdistettynä yli 10 vuoden yrittäjäpohjalta hankittuun henkilökohtaiseen käytännön toimialakokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista sekä henkilöstöpalvelutoimialan ohjelmistojen käytöstä, kehittämisestä ja suunnittelusta.

Tehoste Ohjelmistot tarjoaa tämän käytännön osaamisen, kokemuksen ja toimialaymmärryksen asiakasyritystensä käyttöön monipuolisten, turvallisten ja luotettavien ohjelmistotuotteiden muodossa.

Käytännön osaaminen osana ohjelmiston jatkuvaa kehitystä

Kehitämme jatkuvasti ohjelmistotuotteitamme ja haastamme kilpailevat ohjelmistot tarjoamalla asiakkaillemme henkilökohtaista ja käytännönläheistä ”kyläkaupan palvelumentaliteetilla” tapahtuvaa avaimet käteen palvelua – yhdistettynä tietysti käyttäjäystävälliseen, monipuolisen toimivaan ja asiakkaille jatkuvasti kasvavaa lisäarvoa tuottaviin ohjelmistotuotteisiimme.

Kehitämme jatkuvasti ohjelmistotuotteitamme ja haastamme kilpailevat ohjelmistot tarjoamalla asiakkaillemme henkilökohtaista ja käytännönläheistä ”kyläkaupan palvelumentaliteetilla” tapahtuvaa avaimet käteen palvelua – yhdistettynä tietysti käyttäjäystävälliseen, monipuolisen toimivaan ja asiakkaille jatkuvasti kasvavaa lisäarvoa tuottaviin ohjelmistotuotteisiimme.Juha Rautakorpi, yrittäjä

Nöyrää pitkäjänteistä työtä ja pidettyjä lupauksia

Uskomme nöyrään pitkäjänteiseen työntekoon, lupauksista kiinni pitämiseen ja tietysti velvoitteiden tinkimättömään hoitamiseen.

Meille hyvä asiakaspalvelu, tekninen tuki ja ohjelmiston kehittäminen eivät ole vain tyhjiä lupauksia, vaan kunnia-asia.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Tehoste Ohjelmistot

Juha Rautakorpi
yrittäjä, toimitusjohtaja
Puh. 040 596 0025
juha.rautakorpi@tehoste.fi